Familieportret A4 met lijst

Standaard verzending 4 - 10 Werkdagen

Leuk om te geven én leuk om te krijgen.
Let op! Voor het aanleveren van foto's ontvangt u na bestelling een aparte mail!

Instructies

Created with Sketch.

1. Vul alle velden in en plaats de bestelling. (Een huisdier telt als een extra persoon)
2. Stuur ons een (of meerdere) foto('s) van alle mensen die je op deze poster wil hebben. Beantwoord daarvoor de bevestigingsmail of mail dit naar: info@winckdesign.nl o.v.v. jouw ordernummer.
LET OP! Graag foto's van de voorzijde waarbij zo veel mogelijk persoonlijke kenmerken zichtbaar zijn, zoals haarkleur, oogkleur, bril en oorbellen.
3. Wil je extra details toe laten voegen, zoals specifieke kleding, achtergrondkleur, of de familienaam? Zet ook dat in de mail zodat we kunnen kijken wat mogelijk is.
4. Je ontvangt eerst een digitale proefdruk via het opgegeven mailadres ter controle. Na akkoord wordt het portret verzonden.

Productdetails

Created with Sketch.

Het familieportret wordt geleverd in A4 formaat gedrukt op een hoogwaardige kwaliteit fotopapier (mat). Hierop komen de illustraties het mooist over, ook in een lijst. De lijst die meegeleverd wordt heeft een zwarte strakke aluminium rand.

Extra info

Created with Sketch.
  • Wij gaan aan de slag binnen de genoemde levertijd en proberen de foto's zo goed mogelijk te vertalen naar een door ons gemaakte familie-illustratie. Mochten we aan de hand van de meegestuurde foto’s nog vragen hebben, dan laten we dat via de mail weten. Anders hoor je van ons zodra de proefdruk klaar is.
  • Wij doen ons best om het zo goed mogelijk te vertalen naar een cartoonversie, dit zal natuurlijk wel iets afwijken van de werkelijkheid.
  • Een proefdruk is ervoor bedoelt kleine details te wijzigen en niet complete kapsels/poppetjes. Wil je toch iets geheel anders dan dat de foto in eerste instantie liet zien, dan zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht.
  • Kleur kan altijd iets afwijken na het drukken (onoverkombaar verschil tussen beeldscherm en papier)


LEVERTIJD:  Wij streven ernaar het product binnen 15 werkdagen te verzenden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de snelheid waarmee we reacties terug ontvangen, zoals de goedkeuring van de digitale proefdruk. Natuurlijk doen wij ons uiterste best dit maatwerk z.s.m. en naar uw tevredenheid te leveren!